2022   

Childplay Yoga Õpetajakoolitus

   Koolitus / Training   

 SEP
 16

 
 

16-18 September     
Lastemängu jooga 'Childplay'

Teacher: Gurudass Kaur Khalsa

*** EESTI KEELES ***

 

*** IN ENGLISH ***

Childplay Yoga Teacher Training: Educate, Exercise and Empower Children

This in-depth training program is geared to anyone interested in offering creative, fun and empowering yoga oriented classes for children aged 3-12, teens and groups of adults.

It is also a program for adults who desire to awaken the playful child within. Many yoga teachers, from all traditions, can gain ideas, games and lighthearted techniques to do with adults outside the format of a structured yoga class. These techniques help create trust, increase sensitivity, strengthen communication and build relationships and a sense of community!

With the Childplay Yoga Program children play at yoga to become more balanced physically, mentally, emotionally and spiritually. It provides the opportunity to enhance their coordination, balance, flexibility, group skills, sense of humor, self-esteem, concentration and to work out excess energy in a positive uplifting environment.

* You will learn and experience the many possible components that can be mixed and matched to create dynamic and sensitive children's yoga classes

* You will learn how to inspire the children to participate, hold their interest and attention while having tons of fun.

* You will learn how to set up a class to insure its success

* You will experience first hand a wide array of creative games, exercises, postures, meditations, etc. for your classes

* You will learn to create and encourage an atmosphere of joy and acceptance where children will discover their own sense of harmony

* You will learn from an experienced professional what works and what doesn't


Early bird course fee is 290EUR,
after 1th of December 350EUR.

Course fee includes teachings, renewed book (in English) and mantra download access.

For those who plan to stay overnight - 2 nights total 54EUR.
And vegetarian food during whole course 54EUR (Fr - dinner, Sat - breakfast, lunch dinner, Sun - breakfast, lunch)

A nonrefundabe registration fee is 80EUR (included in the course fee). Information about bank account will be sent after filling in the registraton form below by pushing the START button.

Info about the cource in Hatu manor
Prabhudeep Kaur
+3725067599
yoga@prabhudeep.com

More info about Gurudass Kaur and Childplay Yoga Program at www.childplayyoga.com
 

 
z









 


16-18 september     
Lastemängu jooga 'Childplay'

 



,,Childplay Yoga Õpetajakoolitus'' (joogamängu) kursus on neile, kelle sooviks on tuua oma ellu mängulusti, loovust ja lapsemeelsust ning õpetada joogatunde lastele.

* Tunned, et võtad elu liiga tõsiselt või oled jätnud unarusse oma seesmine lapse?

* Oled unistanud lastejooga õpetaja loovast ametist?

* Oled õpetaja ja soovid omandada oskusi ja nippe, et osata ka lastele joogatunde juhendada?

* Soovid vanemana oma lastega mängides olla loov?



Kursus sobib lapsevanematele, õpetajatele, jooga instruktoritele või -õppuritele, liikumisõpetajatele, psühholoogidele - kõigile, kes soovivad pakkuda loomingulisi, rõõmsaid ja ,,joogalikke'' tegevusi lastele vanuses 3-12 aastat.

Täiskasvanuil on võimalik sellel kursusel ühenduda oma seesmise lapsega, mis on võtme-elemendiks laste maagilise maailma mõistmiseks ja oma loovusega kontaktis olemiseks.

Gurudass Kaur üle maailma tunnustatud Kundalini Jooga juhtivõpetaja, kes jagab oma kogemust lastejooga õpetajana.

Kursus on väga loominguline, kus lapseliku mängleva kergusega omandatakse kõik lastejooga tunni läbiviimiseks vajalikud oskused, mängud, meditatsioonid, lapsele sobivad asanad.

Gurudass on koondanud kõik mängud, joogateooria, matrad ja kirjelduse lastejooga tunni ülesehitusest mahukasse õpikusse, mille kõik osalejad endaga kursuselt kaasa saavad. Lisaks saavad kõik kaasa ka tema enda loodud mantramuusika kogumiku.

Childplay Yoga kursus annab oskused ja tehnikad lastele jooga õpetamiseks, treenides ja toetades neid füüsilise ja vaimse arengu teekonnal.

Kursuse looja ja läbiviija on Gurudass Kaur.
Ta on õpetanud joogat ja töötanud lastega ning erinevas vanuses inimestega juba üle 35 aasta.

Ta on Childplay Yoga programmi looja ja kõrgetasemeline joogaõpetaja ja treener, tunnustatud KRI ja Yoga Alliance sertifikaatidega.

Kursuse käigus läbitakse detailselt ja samm-sammult lastejooga tunni ülesehitus. Tunni tegevuste ja komponentide teoreetiline omandamine on põimitud nende praktikasse rakendamisega. Kursuse käigus läbitakse palju näidisharjutusi, mänge, erinevaid arendavaid tegevusi, mida laste arengu toetamiseks pakkuda.

Kursuselt saad kaasa koormaga ideid, mida kasutada lastele joogatunde õpetades. Lisaks avaned ka omaenda mängulisusele ja loomingulisuslele. Gurudass Kaur jagab oma kogemusi, mis lastega töötab ja mis mitte. Kursusel läbitavate teemade hulka kuuluvad: asanad(asendid), tasakaalu harjutused, koordinatsiooniharjutused, nalja harjutused, motoorika arendamise harjutused, arutelud, meditatsioonid, mantra ja liikumise harjutused ja väga palju veel ..

Childplay Yoga tunnis õpetad lastele joogamängu, et nad muutua neid tasakaalukamaks füüsilisel ja emotsionaalsel tasandil. Jooga arendab laste koordinatsiooni, tasakaalu, paindlikkust, õpetab grupis koos tegutsema, huumorimeelt, arendab enesehinnangut, keskendumisvõimet ja aitab lastes pulbitsevat energiat positiivses, ülendavas keskonnas ,,kulutada''.

Childplay Yogast loe juurde www.childplayyoga.com

Kursus toimub inglise keeles ja tõlgitakse eesti keelde.

Varajase registreerija (enne 5. detsembrit 2021) panus on 290EUR, pärast 5. detsembrit on kursuse panus 350EUR.

Panus sisaldab õpetusi, uuendatud kirjalikke materjale (Inglise keelseid), muusika allalaadimise faile.

Soovijaile öömaja kokku 54EUR ja taimsed toidud kokku 54EUR.

Tagastamatu regitreerimistasu 80EUR palume kanda Valguspere MTü kontole, EE342200221054997760 märkega "CPY" ja osaleja nimi.

Registreerimine alloleva vormi kaudu (vajuta nuppu 'Start')

Prabhudeep Kaur
Tel +3725067599
E-kiri: yoga@prabhudeep.com

 

 

 
Gurudass Kaur Khalsa

Gurudass Kaur on avatud südamega inspireeriv joogaõpetaja. Juba temaga samas ruumis viibimine täidab sind armastuse ja elurõõmuga. Oma rohkem kui 40 aastase Kundalini jooga praktiseerimis- ja õpetamiskogemusega, toob Gurudass lihtsasti esile õpetuste ja endaks olemise ilu.

Tal oli au õppida otse Kundlini jooga meistri Yogi Bhajani juhendamisel alates 1972 aastast kuni meistri lahkumiseni 2004. aastal. Gurudass Kaur on KRI (Kundalini Yoga Research Institute) tunnustatud Kundalini jooga esimese- ja teise taseme õpetajate õpetaja. Samuti on ta Yoga Alliance liige, olles tunnustatud tasemel ERYT-500 (kogenud joogaõpetaja). Tema teadmised on sügavad ning tal on unikaalne võime jagada Kundalini jooga traditsiooni õpetusi selgelt ja täpselt.

Gurudassil on imeilus lauluhääl, mis puudutab sädameid. Tema erioskus on mantrate lahtimõtestamine ning toime ja kasutuse tuuma edasiandmine.
Muusiku ja lauljana on ta salvestanud palju mantraalbumeid CD-del ning DVD 'Mantras In Motion'. Teda võib tihti kuulda laulmas paljudes Kundalini jooga muusika salvestustes. Gurudassi viimase albumi nimi on 'Lovingly' ning valmimas on 'Heart to Heart'.
Tema õpetajaks on Yogi Bhajan.
 

 

 

 
Toimumiskoht

Koolitus toimub Valguspere kodus, kaunis Hatu mõisas,
55km kaugusel Tallinnast.

 
Venue

The course will be held in the home of Valguspere in Hatu Manor, Estonia.
It's about 55 kms from the International Airport of Tallinn.
For transportation from the Airport to the Venue, please contact the organiser.

Address: Hatu Manor, Hatu, 76013 Lääne-Harju vald, Estonia

 

 

 
Korraldaja: Valguspere.    Registreerimiseks vajuta 'START'

powered by Typeform

 <<  tagasi sündmuste juurde  <<  back to events  <<



 
 

 Valguspere
 Meist
 Avalikud dokumendid
 L1 Õppekava
 
 MHP Õppekava
 Õppekorralduse alused
 
 
 

 Sündmused
 Tulevased sündmused
 Toimunud sündmused


 Huvitavat lugemist
 
 
 
 

                  


   
 
 

 

  © 2012-  Valguspere MTÜ